Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-luka-tunjic

Nadbiskup Vukšić uveo u službu novog kanonika vrhbosanskog mons. Luku Tunjića

Vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić u petak, 26. kolovoza katedrali Srca Isusova u Sarajevu predvodio je euharistijsko slavlje i uveo u službu novog kanonika Stolnog kaptola vrhbosanskog mons. Luku Tunjića, nacionalnog ravnatelja Papinskih misijskih djela u Bosni i Hercegovini.

Mons. Luka Tunjić novi kanonik Vrhbosanske nadbiskupije

Vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić imenovao je krajem srpnja nacionalnog ravnatelja Papinskih misijskih djela u Bosni i Hercegovini mons. Luku Tunjića kanonikom Stolnog kaptola vrhbosanskog i plehanskim arhiđakonom, objavila je Vrhbosanska nadbiskupija.

Čestitka ravnatelja Tunjića nadbiskupu Vukšiću na kraju mise i uvođenju u službu vrhbosanskog nadbiskupa

Na kraju euharistijskog slavlja i liturgijskog uvođenja u službu vrhbosanskog nadbiskupa metropolita mons. Tome Vukšića, 12. ožujka 2022. u katedrali Srca Isusova u Sarajevu pozdravnu riječ i čestitku uputio je nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela Bosne i Hercegovine mons. Luka Tunjić i predao mu na dar kalež i pliticu. Čestitku ravnatelja Tunjića upućenu uime svih svećenika u Vrhbosanskoj nadbiskupiji prenosimo u cijelosti.

Misionar fra Ivica Vrbić posjetio Misijsku središnjicu u Sarajevu

Fra Ivica Vrbić, misionar u Boliviji, posjetio je u četvrtak, 29. listopada Misijsku središnjicu u Sarajevu gdje ga je dočekao nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u Bosni i Hercegovini mons. Luka Tunjić, izvijestila je Katolička tiskovna agencija.

Gdje postoji jaka vjera, bit će ljubavi i spremnosti na pomoć misijama

U emisiji Hrvatskoga katoličkog radija „Moguća misija“ urednika Trpimira Alajbega u utorak, 13. listopada posvećenoj Misijskoj nedjelji gostovali su nacionalni direktor Papinskih misijskih djela Hrvatske (PMD) vlč. Antun Štefan koji je i sam gotovo dva desetljeća bio misionar u Beninu i nacionalni direktor PMD u Bosni i Hercegovini mons. Luka Tunjić.

1 2