Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-sladan-cosic

Završni ispit na Đakonskoj pastoralnoj godini u BK BiH

Završni ispit za 12 đakona s područja Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine koji su pohađali program zajedničke Pastoralne godine upriličen je u utorak, 28. svibnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu, izvijestila je Nedjelja.

Božićno čestitanje svećenstva i redovništva nadbiskupu Vukšiću

Nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić, zajedno s nadbiskupom u miru kardinalom Vinkom Puljićem i novim apostolskim nuncijem u Bosni i Hercegovini nadbiskupom Francisom Assisijem Chullikattom, na Badnji dan 24. prosinca u dvorani Svećeničkog doma Vrhbosanske nadbiskupije u Sarajevu primio je svećenike, redovnike i redovnice grada Sarajeva koji su mu došli čestitati Božić jer će na svetkovinu Božića i tijekom božićnih blagdana većina njih biti zauzeta pastoralnim i drugim obvezama.

Božićna čestitka mons. Ćosića upućena u ime svećenstva i redovništva nadbiskupu Vukšiću

Prigodu božićnu čestitku vrhbosanskom nadbiskupu metropolitu i apostolskom upravitelju Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomi Vukšiću u ime svih nazočnih svećenika, redovnika i redovnica, koji su se okupili na zajedničkom čestitanju na Badnji dan 24. prosinca u dvorani Svećeničkog doma Vrhbosanske nadbiskupije u Sarajevu, uputio je generalni vikar Vrhbosanske nadbiskupije mons. Slađan Ćosić, prenosi KTA. Čestitku mons. Ćosića prenosimo u cijelosti:

Sjednica Svećeničkog vijeća Vrhbosanske nadbiskupije

Pod predsjedanjem vrhbosanskog nadbiskupa metropolita i apostolskog upravitelja Vojnog ordinarijata u BiH Tome Vukšića u srijedu 12. listopada u prostorijama Ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu održana je sjednica Svećeničkog vijeća Vrhbosanske nadbiskupije, objavljeno je na mrežnoj stranici VN.

Proslava Velike Gospe u svetištu u Komušini

Župa i svetište Uznesenja Blažene Djevice Marije u Komušini svečanim misnim slavljem na brdu Kondžilo, u ponedjeljak, 15. kolovoza, proslavili su svetkovinu Velike Gospe, objavljeno je na portalu Nedjelja.

1 2