Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-vuksic

Božićna duhovna obnova za pripadnike OS-a BiH

U sjemenišnoj crkvi Sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu, koja služi i za duhovne potrebe vjernika Vojnog ordinarijata u BiH (VOBiH), upriličena je 14. prosinca božićna duhovna obnova i ispovijed vojnika Oružanih snaga BiH i djelatnika Ministarstva obrane BiH, prenosi nedjelja.ba.

Susret nadbiskupa Vukšića i reisa Fetaija

Vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić tijekom svoga pastoralnog pohoda Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji 19. studenoga susreo se s reis-ul-ulemom Islamske zajednice u Sjevernoj Makedoniji Shakirom Fetaijom u zgradi rijaseta u Skoplju.

Nadbiskup Vukšić s veleposlanicom Tiganj

U tijeku pastoralnog pohoda Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić susreo se 19. studenoga s veleposlanicom Republike Hrvatske Nives Tiganj u biskupskoj rezidenciji u Skoplju.

Nadbiskup Vukšić predvodio misu na Bobovcu na Molitveni dan za domovinu BiH

XXI. molitveni dan za domovinu Vrhbosanske nadbiskupije i XIX. hodočašće na Bobovac katolika pripadnika Ministarstva obrane, Oružanih i policijske strukture svih razina upriličeni su na spomendan sv. Ivana Pavla II., u subotu 22. listopada, o obljetnici smrti kraljice Katarine Kosače Kotromanić na ostacima drevnog grada Bobovca pokraj crkve Sv. Mihovila arkanđela u Župi Kraljeva Sutjeska.

Sjednica Zbora savjetnika Vrhbosanske nadbiskupije

U prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu u četvrtak 13. listopada održana je godišnja sjednica Zbora savjetnika Vrhbosanske nadbiskupije, izvijestila je mrežna stranica Vrhbosanske nadbiskupije.

Dužni smo slušati jedni druge

Svečanim misnim slavljem u nedjelju 25. rujna u Župi sv. Ante Padovanskog u Bihaću obilježen je 56. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija na razini Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, prenosi nedjelja.ba.

1 2 3 5