Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-barisic

Korizmeni posjet nadbiskupa Barišića Makarskoj

Tradicionalni pohod splitsko-makarskog nadbiskupa Marina Barišića južnom dijelu nadbiskupije na petu korizmenu nedjelju, 3. travnja, okupio je velik broj vjernika u makarskoj župi Sv. Marka.

Sjednica Vijeća HBK za sjemeništa i duhovna zvanja

Sjednica Vijeća HBK za sjemeništa i duhovna zvanja, pod predsjedanjem predsjednika Vijeća splitsko-makarskog nadbiskupa Marina Barišića, održana je u utorak 25. siječnja u zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu.

Nadbiskup Barišić predvodio slavlje krštenja u Opuzenu

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić predvodio je u nedjelju 31. listopada u Župi sv. Stjepana prvomučenika u Opuzenu svečano misno slavlje i krstio Rafaela – sedmo dijete u obitelji Damira i Božane Ajduk te Terezu – četvrto dijete u obitelji Josipa i Gorice Šutalo.

Pogreb don Mladena Vukasovića

Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije don Mladen Vukasović ispraćen je na posljednji počinak u srijedu 18. kolovoza u rodnoj Župi sv. Luke ev. u Kučićima u 69. godini života i 40. godini misništva. Misu zadušnicu predvodio je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić.

Nadbiskup Barišić predvodio slavlje u Cisti Provo

Na svetkovinu sv. Petra i Pavla, u utorak 29. lipnja, Župa svetog Petra u Cisti Provo proslavila je svog nebeskog zaštitnika svečanom procesijom i misnim slavljem koje je predvodio splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić.

1 2 3