Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: nadbiskup-ivan-devcic

Na Krku proslavljena svetkovina sv. Kvirina

Krčka biskupija proslavila je u subotu 4. lipnja svečanim misnim slavljem svetkovinu svog nebeskog zaštitnika sv. Kvirina u Krčkoj katedrali. Euharistijsko slavlje predslavio je riječki nadbiskup metropolit Ivan Devčić.

Nadbiskup Devčić predvodio obrede Vazmenog bdjenja u katedrali Sv. Vida

U tišini i molitvi započelo je na Veliku subotu 16. travnja Vazmeno bdjenje u riječkoj katedrali Sv. Vida. Predvodio ga je riječki nadbiskup Ivan Devčić u zajedništvu s rektorom riječke prvostolnice mons. Matijom Matičićem i potaknuo vjernike razmisliti što slave te najsvetije noći.

Tradicionalni uskrsni doručak riječkih nadbiskupa i gradonačelnika Rijeke

Gradonačelnika Rijeke Marka Filipovića, predsjednicu Gradskog vijeća Anu Trošelj te zamjenike gradonačelnika Sandru Krpan i Gorana Palčevskog primili su na Veliku subotu, 16. travnja u Nadbiskupskom domu u Rijeci riječki nadbiskup Ivan Devčić i riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić, izvijestili su iz Riječke nadbiskupije.

Obredi Muke Gospodnje u riječkoj prvostolnici

Obrede Muke Gospodnje u riječkoj katedrali sv. Vida na Veliki petak, 15. travnja 2022. predvodio je riječki nadbiskup Ivan Devčić s riječkim nadbiskupom koadjutorom Matom Uzinićem, izvijestio je nadbiskupijski Ured za odnose s javnošću.

Nadbiskupu Ivanu Devčiću nagrada za životno djelo PGŽ-a

Na 8. sjednici Skupštine Primorsko-goranske županije u Opatiji u srijedu 17. ožujka jednoglasno su donesene odluke o dodjeli godišnjih nagrada, a nagrada za životno djelo bit će dodijeljena riječkom nadbiskupu dr. sc. Ivanu Devčiću za značajnu ulogu i velike zasluge u razvoju ekumenizma i međureligijskog dijaloga, izvijestila je Riječka nadbiskupija.

Korizmena poruka riječkih nadbiskupa

Riječki nadbiskup Ivan Devčić i riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić uputili su u četvrtak 24. veljače 2022. svoju korizmenu poruku.

1 2 3 13