Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: novcana-pomoc

Završena prva faza projekta pružanja pomoći izbjeglim i raseljenim Ukrajincima ostvarena u partnerstvu s Catholic Relief Services

Od travnja 2022. do travnja 2023. Hrvatski Caritas, kao nositelj projekta, u suradnji s deset nad/biskupijskih Caritasa, kao provedbenih partnera, provodio je aktivnosti žurne pomoći u smještaju, hrani, psihosocijalnoj pomoći te integraciji, u partnerstvu i uz financijsku pomoć Catholic Relief Services (CRS). Vrijednost projekat iznosila je 663.747,00 USD.

Otvoren natječaj Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan” za učenike i studente

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije i Zakladna uprava Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan“ raspisali su od 1. kolovoza do 10. listopada 2022. natječaj za dodjelu novčane pomoći iz navedene Zaklade za pomoć učenicima i studentima na području Đakovačko-osječke nadbiskupije tijekom školske/akademske godine 2022./2023.

Caritas Gospićko-senjske biskupije novčano darivao najpotrebitije obitelji

Umirovljeni gospićko-senjski biskup Mile Bogović susreo se u nedjelju 16. prosinca u prostorijama biskupijskog Caritasa s predstavnicima deset obitelji s prostora Gospićko-senjske biskupije koje je Caritas ove godine odabrao kao najpotrebitije, te im je uz čestitku uručena i novčana pomoć.