Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: p-ivan-ike-manduric

Pučke misije u Geislingenu i Göppingenu

Hrvatska katolička zajednica sv. Leopolda Bogdana Mandića - Geislingen i Hrvatska katolička zajednica bl. Jakova Zadranina - Göppingen 2023. obilježavanju 55 godina prisutnosti na tim područjima. Tim povodom, od 20. do 26. ožujka organizirane su Pučke misije i korizmena duhovna obnova.

Blagdan sv. Ante proslavljen u Šibeniku

Šibenčani su u nedjelju 13. lipnja cijeloga dana hodočastili u crkvu sv. Frane u kojoj je proslavljen blagdan njezinog sunaslovnika sv. Antuna Padovanskoga. Večernje slavlje mise predvodio je superior isusovačke zajednice u Osijeku o. Ivan Ike Mandurić.

Osniva se molitvena mreža "Hrvata svega svijeta"

Dvanaesta istovremena krunica "Hrvata svega svijeta" molit će se u subotu 27. lipnja s početkom u 14 sati, a tijekom koje će biti predstavljen novi projekt - molitvena mreža "Hrvata svega svijeta".

Župna tribina “Misterij i smisao patnje”

U petak, 22. studenoga u Velikoj vijećnici grada Belišća održana je prva župna tribina u ovoj katehetsko–pastoralnoj godini. Gost predavač bio je isusovac p. Ivan Ike Mandurić koji je govorio na temu “Misterij i smisao patnje”. Pozdravnu riječ uputio je župnik fra Branko Janjić te je istaknuo kako upravo u mjesecu studenome, kada se spominjemo stradanja u Vukovaru, Škabrnji i ostalim ratom pogođenim mjestima, želimo razmišljati nad stvarnošću patnje i boli.