Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: papa-u-hrvatskoj

Homilija kardinala Kuharića na misi zahvalnici za drugi posjet Ivana Pavla II. Hrvatskoj

Nakon mise tijekom koje je blaženim proglašen kardinal Alojzije Stepinac, u zagrebačkoj katedrali 11. listopada 1998. misu zahvalnicu za dar pohoda pape Ivana Pavla II. Hrvatskoj te za dar novoga blaženika hrvatskom narodu predslavio je umirovljeni zagrebački nadbiskup kardinal Franjo Kuharić čiju homiliju, u povodu 25. obljetnice beatifikacije, prenosimo u cijelosti sa stranice Zagrebačke nadbiskupije.

Pozdravni govor i molba nadbiskupa Bozanića na beatifikaciji kardinala Stepinca

Zagrebački nadbiskup Josip Bozanić uputio je pozdravni govor i molbu papi Ivanu Pavlu II. na misi beatifikacije kardinala Alojzija Stepinca, 3. listopada 1998. u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, koje u prigodi 25. obljetnice beatifikacije u cijelosti prenosimo sa stranice Zagrebačke nadbiskupije.

Benedikt XVI. u Hrvatskoj

Papa Benedikt XVI. pohodio je Hrvatsku pod geslom Zajedno u Kristu u subotu i nedjelju 4. i 5. lipnja 2011. godine u povodu Prvoga nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji.

AUDIO Govor pape Benedikta XVI. u Zagrebu u HNK-u

Govor pape Benedikta XVI. u Zagrebu u Hrvatskomu narodnom kazalištu na susretu s predstavnicima civilnoga društva, političkog, akademskog, kulturnog i gospodarskog života, s Diplomatskim zborom i s vjerskim čelnicima 4. lipnja 2011.

1 2