Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: peric

Sudionici Međudekanskog susreta u BiH slavili euharistiju u sjemenišnoj crkvi u Travniku

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, franjevački provincijali, generalni vikari i dekani iz cijele Bosne i Hercegovine u četvrtak 5. ožujka slavili su misu u crkvi Sv. Alojzija Gonzage u Nadbiskupijskom sjemeništu Petar Barbarić u Travniku u sklopu VII. međudekanskog susreta BiH koji je održan toga dana u sjemenišnim prostorijama.

Caritas Mostar dobio sanitetsko vozilo za kućnu skrb

Predsjedniku Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan mons. Ratku Periću u utorak 14. siječnja ispred Biskupskog ordinarijata u Mostaru vlasnik salona vozila MRM Ljubuški-Mostar Miroslav Rupčić predao je ključeve darovanog sanitetskog vozila, te će Caritas ponovno početi s pružanjem usluga kućne skrbi na području Hercegovine.

U Splitu predstavljena knjiga biskupa Ratka Perića „Nada koja ne postiđuje“

Mons. Ratko Perić, mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski, predstavio je u Splitu svoju knjigu „Nada koja ne postiđuje“, posvećenu zagrebačkom nadbiskupu blaženom Alojziju Stepincu. Predstavljanje, u organizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti – Split, održano je u njihovim prostorima u palači Milesi u petak 22. veljače.

Čapljina: Proslava Svjetskog dana bolesnika i blagoslov novog krila hospicija Betanija

U Domu za stare i iznemogle s hospicijem "Betanija" u Čapljini 11. veljače svečano su obilježeni Svjetski dan bolesnika i blagdan Gospe Lurdske uz blagoslov novog krila ustanove. Zahvalno misno slavlje u Pastoralnom centru predvodio je biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Ratko Perić, prenosi portal nedjelja.ba.

„Kardinal i Maršal"

Izlaganja mostarsko-duvanjskog biskupa Ratka Perića na predstavljanju knjige „Nada koja ne postiđuje” u Zagrebu 22. siječnja 2019.

Misa zadušnica za biskupa Pavla Žanića

Spomen slavlje za svoga prethodnika, koji je preminuo na taj dan 2000. godine u Splitu, predvodio je 11. siječnja u mostarskoj katedrali biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Ratko Perić.