Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: poboznost

Istinska pobožnost je najdublja potreba čovjekovog srca

Kako je Srce Isusovo u Zagrebu i Hrvatskoj privuklo mlade i promijenilo ih? Jesu li tradicionalne pobožnosti samo za starije vjernike? I koja je uloga pobožnosti u životima vjernika? To su neka od pitanja na koja su odgovore dali gosti Argumenata HKR-a 6. lipnja.

Homilija mons. Nikole Eterovića na Stepinčevo u HKŽ München

Središnje misno slavlje svetkovine blaženoga kardinala Alojzija Stepinca u Hrvatskoj katoličkoj župi München u nedjelju, 13. veljače predvodio je nadbiskup Nikola Eterović. Donosimo u cijelosti homiliju koju je nadbiskup Eterović održao na misi.

Peta tematska emisija u povodu godine dominikanskih jubileja

U petoj emisiji u povodu godine dominikanskih emisija gosti su bili su fr. Nikola Leopold Noso, OP i fr. Ivan Marija Tomić, OP, a govorili su o pobožnosti prema Blaženoj Djevici Mariji i njezinoj važnosti u dominikanskome redu, o pobožnosti krunice i kruničarskim zajednicama te o marijanskoj pobožnosti u hrvatskome narodu.

Srijeda u Godini svetog Josipa u Nacionalnom svetištu u Karlovcu

U Godini svetog Josipa posebno se časti sveti Josip zaštitnik Hrvatske, grada Karlovca i Karlovačke županije u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u kojem će tijekom cijele Godine srijedom biti redovni raspored pobožnosti i sakramenata.

1 2