Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: porecka-i-pulska-biskupija

Uspostavljeno novo Svećeničko vijeće Porečke i Pulske biskupije te Zbor savjetnika

Nakon što su dekani organizirali i proveli izbore zastupnika, porečki i pulski biskup Ivan Štironja, uspostavio je novo Svećeničko vijeće Porečke i Pulske biskupije na razdoblje od pet godina. Prva sjednica održana je 20. ožujka u u prostorijama Biskupskoga ordinarijata u Poreču. Istoga dana održana je i prva sjednica Zbora savjetnika u poslijepodnevnim satima.

Biskupijsko korizmeno hodočašće u pulsku katedralu

Korizmeno hodočašće vjernika Porečke i Pulske biskupije u pulsku katedralu Uznesenja Blažene Djevice Marije održano je na četvrtu korizmenu nedjelju, 10. ožujka, a svečanu euharistiju predvodio je porečki i pulski biskup Ivan Štironja.

Vodnjan: Biskup Štironja predvodio proslavu sv. Blaža

Središnje svečano misno slavlje na svetkovinu nebeskog zaštitnika sv. Blaža biskupa u Vodnjanu predvodio je u subotu 3. veljače porečki i pulski biskup Ivan Štironja, izvijestila je Porečka i Pulska biskupija.

Biskup Štironja primio predstavnike Inicijative „40 dana za život“ uoči 12. nacionalnog susreta

Uoči 12. Nacionalnog susreta organizacijskih timova inicijative „40 dana za život“ koji će biti održan u Poreču, porečko-pulski biskup Ivan Štironja primio je u četvrtak 9. studenog 2023., predsjednicu inicijative i dopredsjednicu Udruge „Hrvatska za Život“ Petru Milković te voditelja inicijative u gradu Poreču i koordinatora za Istru i Kvarner Roberta Glavića.

1 2 3 9