Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: prometna-nesreca

Papina sućut u povodu teške prometne nesreće u Meksiku

U brzojavu upućenom u petak 12. prosinca nadbiskupu Tuxtla Gutierreza u Meksiku mons. Fabiju Martinezu Castilli, papa Franjo izrazio je duboku žalost zbog pogibije migranata u kamionu koji se prevrnuo na autocesti u saveznoj državi Chiapas, izvijestila je hrvatska redakcija Vatican Newsa.

Biskup Stojanov izrazio sućut u povodu teške prometne nesreće u Bugarskoj

Biskup skopski i strumičko-skopski eparh mons. Kiro Stojanov u utorak 23. studenoga uputio je sućut povodom teške prometne nesreće koja se dogodila na autocesti Struma kod Pernika u Republici Bugarskoj, u kojem su bili državljani Makedonije, izrazivši veliku tugu zbog gubitak ljudskih života u nesreći.

Molitva njemačkih biskupa za nastradale u Trieru

Njemački biskupi izrazili su potresenost i pozvali na molitvu zbog nesreće koja se dogodila u Trieru 1. prosinca, u kojoj je čovjek u alkoholiziranom stanju, u pješačkoj zoni autom naletio na mnoštvo ljudi, objavio je Vatican News.

Biskup Škvorčević uputio sažalnicu roditeljima dvojice poginulih mladića

U četvrtak 31. listopada navečer poginula su dvojica mladića iz Župe Nova Kapela a druga dvojica su nastradala, od kojih je jedan u teškom stanju i bori se za život. Požeški biskup Antun Škvorčević uputio je roditeljima poginulih mladića sažalnicu koju je na sprovodu, 3. studenog pročitao župnik Goran Mitrović.