Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: puljic

Molitveno okupljanje roda Puljića u Buni

Umirovljeni vrhbosanski nadbiskup Vinko Puljić predslavio je misu u Župi Presvetog Trojstva Blagaj-Buna u subotu 23. srpnja u povodu molitvenog okupljanja roda Puljića, objavila je Nedjelja.

Svečano otvorena Riznica splitske katedrale

U prigodi Jubileja 1600. obljetnice smrti sv. Jeronima, crkvenog naučitelja i zaštitnika Dalmacije, koji zajedno slave Splitsko-makarska nadbiskupija i Splitsko-dalmatinska županija, u srijedu 30. rujna otvorena je Riznica splitske katedrale. 

Sjednica Pastoralnog vijeća Vrhbosanske nadbiskupije

U prostorijama Vrhbosanskoga nadbiskupskog ordinarijata u subotu 26. rujna održana je godišnja sjednica Pastoralnog vijeća Vrhbosanske nadbiskupije, četvrta u ovom sazivu, pod predsjedanjem nadbiskupa kardinala Vinka Puljića, prenosi nedjelja.ba.

26. sjednica Stalnog vijeća Biskupske konferencije BiH

Pod predsjedanjem vrhbosanskog nadbiskupa metropolita kardinala Vinka Puljića, predsjednika Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, u prostorijama Nadbiskupske rezidencije u Sarajevu u četvrtak 10. rujna održana je 26. sjednica Stalnog vijeća BK BiH.

Svećenici Zadarske nadbiskupije obnovili obećanja

Svećenici Zadarske nadbiskupije obnovili su svećenička obećanja u kapeli Bl. Miroslava Bulešića u Nadbiskupskom sjemeništu 'Zmajević' u Zadru u srijedu 20. svibnja, u sklopu svoje redovite mjesečne rekolekcije.

Zavjetna svetkovina Gospe od Zečeva u Ninu

Zavjetna svetkovina Gospe od Zečeva svečano je proslavljena u ponedjeljak 18. svibnja u Ninu, središnjem marijanskom svetištu Zadarske nadbiskupije i jednom od najstarijih Gospinih svetišta u Hrvatskoj. Večernje koncelebrirano slavlje na Višeslavovu trgu u središtu Nina predvodio je zadarski nadbiskup Želimir Puljić. 

Cvjetnica u sarajevskoj prvostolnici

Vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor Tomo Vukšić predsjedali su liturgijskim slavljem bez naroda na Cvjetnicu, 5. travnja, u katedrali Srca Isusova u Sarajevu, prenosi nedjelja.ba.

Pepelnica u katedrali Sv. Stošije

Na Pepelnicu ili Čistu srijedu, 26. veljače, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodio je misu s obredom pepeljanja u katedrali Sv. Stošije u Zadru.

1 2 3 6