Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: punitovci

Sjećanje na žrtvu grada Vukovara u Punitovcima

Punitovačka Župa svetog Ladislava, kralja, započela je s programom sjećanja na žrtvu grada Vukovara u četvrtak 17. studenoga euharistijskim slavljem koje je predvodio župnik Ivica Zrno.

Humanitarna akcija „Jedan obrok više“

Članovi Odbora za karitativnu djelatnost Župnog pastoralnog vijeća župe Punitovci, u dogovoru sa župnikom vlč. Đuricom Pardonom, u aktivnosti „Jedan obrok više“, uoči Uskrsa na Veliku subotu 16. travnja prikupili su osamdesetak uskrsnih obroka i slatkih paketića, koje su župljani donijeli na blagoslov hrane u župnu crkvu u Punitovcima i filijalne crkve u Josipovcu i Jurjevcu Punitovačkom.

Nedjelja Božje riječi u Punitovcima

Nedjelja Božje riječi proslavljena je 23. siječnja u Župi sv. Ladislava, kralja u Punitovcima, a misno slavlje predvodio je župnik doc. dr. sc. Đurica Pardon.

Proslava Presvetog Srca Isusova u Punitovcima

U okolnostima pandemije koronavirusa Župa Punitovci, ujedno i Općina Punitovci hrvatskog i slovačkog življa, skromno je u petak 11. lipnja proslavila blagdan Presvetog Srca Isusova, zavjetni dan sela Punitovci i Dan Općine Punitovci.

Emaus u Krndiji

Na Uskrsni ponedjeljak 5. travnja župna zajednica Župe sv. Ladislava, kralja iz Punitovaca predvođena župnikom dr. Đuricom Pardonom, u uvjetima zaštite i preventive od pandemije, slavila je euharistijsko slavlje u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Krndiji.

Nedjelja Božje riječi u župi Punitovci

Nedjelja Božje riječi slavljena je u crkvama župe Punitovci 24. siječnja, kada je misna slavlja predvodio župnik dr. Đurica Pardon. Jutarnje mise slavljene su u filijalama Jurjevac Punitovački i Josipovac Punitovački, a podnevna misa u župnoj crkvi u Punitovcima.

1 2