Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: radio-marija-srbije

Radio Marija Srbije provodi „Mariathon“

Hrvatska redakcija Radio Marije Srbije poziva sve vjernike da se priključe svjetskom projektu solidarnosti „Mariathon“, koji provodi do 5. lipnja 2023., povodom 20. obljetnice početka djelovanja Radio Marije u Srbiji.

Izravni prijenos proslave obljetnica nadbiskupa Hočevara

Radio Marija Srbije izravno prenosi euharistijsko slavlje u srijedu 11. studenoga u 11 sati iz katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije u Beogradu kojim beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar proslavlja 75 godina života i 20. obljetnicu biskupskog djelovanja, a prijenos preuzima i Hrvatski katolički radio na svojoj Facebook stranici.

Vlč. Sokol na korizmenoj tribini Radio Marije

Tajnik beogradskog nadbiskupa Mihael Sokol održao je predavanja „Tama nasta po svoj zemlji“ na korizmenoj tribini u nedjelju 15. ožujka u Pastoralnom centru "Augustinianum" u Subotici u organizaciji hrvatske redakcije Radio Marije Srbije. Na početku tribine gosta predavača pozdravio je mons. Andrija Anišić, urednik Radio Marije.

Korizmena tribina Radio Marije Srbije

U organizaciji hrvatske redakcije Radio Marije Srbije u nedjelju 7. travnja u pastoralnom centru Augustinianum u Subotici održana je korizmena tribina Radio Marije. Predavanje „ Ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od Zloga“, održao je o. Alen Mažić, karmelićanin iz Sombora.

Apel za pomoć Radio Mariji Srbije

Radio Marija Srbije postoji od 2003. godine, a njegovo je postojanje i djelovanje više nego važno za Hrvate katolike u Srbiji, jer je to jedina radio postaja u državi na kojoj se čuje katolička riječ na hrvatskom jeziku.