Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rektor-tanjic

Rektor Tanjić ponovno izabran u Upravni odbor FIUC-a

Nakon što su na generalnoj skupštini Europske federacije katoličkih sveučilišta u svibnju 2018. u Lublinu u Poljskoj rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i prof. dr. sc. Grégory Woimbée, trenutačno v.d. rektora Katoličkog sveučilišta Tolouse u Francuskoj, izabrani uime europskih katoličkih sveučilišta u Upravni odbor Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) ove su godine na 27. generalnoj skupštini FIUC-a ponovno potvrđeni na novi mandat do 2025.

Rektor Tanjić: Cilj edukacije je odgajati ljude za mir

Rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić za Vatican News govorio je o audijenciji kod pape Franje i međunarodnom kongresu „Odgoj za demokraciju u fragmentiranome svijetu“ na kojem je sudjelovao u petak 18. ožujka.

Obilježen Svjetski dan bolesnika na HKS-u

Klub studenata Odjela za sestrinstvo Hrvatskog katoličkog sveučilišta Nutrix i Odjel za sestrinstvo Hrvatskog katoličkog sveučilišta (HKS) zajedno s Hrvatskim katoličkim liječničkim društvom i Hrvatskim katoličkim društvom medicinskih sestara i tehničara euharistijskim slavljem u Sveučilišnoj kapeli HKS-a proslavili su u petak 11. veljače Svjetski dan bolesnika.