Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rimsko-groblje-campo-verano

Molitva za pokojne na rimskom groblju Campo Verano

Na svetkovinu Svih svetih, 1. studenoga svećenici iz Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu te nekoliko redovnica iz domovine Hrvatske koje trenutačno vrše službu u Vječnom gradu, pohodili su rimsko gradsko groblje Campo Verano te su izmolili molitve za pokojne kod Zavodske grobnice koja se nalazi u predjelu Pincetto Vecchio Riparto IV te kod grobnice Sestara milosrdnica i sestara Kćeri milosrđa.

Pohod groblju Campo Verano svećenika-studenata Zavoda sv. Jeronima

Svećenici-studenti prve godine Papinskog hrvatskog Zavoda sv. Jeronima zajedno s rektorom vlč. Markom Đurinom te vicerektorom vlč. Markom Škrabom, pohodili su na svetkovinu Svih svetih, u nedjelju 1. studenoga, ususret spomenu svih vjernih pokojnika – Dušnom danu, groblje Campo Verano.

Pohod rimskom groblju Campo Verano i molitva za pokojne

Na rimskom groblju Campo Verano i ove godine na svetkovinu Svih svetih 1. listopada svećenici studenti, časne sestre i djelatnici Papinskog Hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu predvođeni rektorom mons. Božom Radošem i vicerektorom vlč. Markom Đurinom zajedno su molili na grobovima svojih sunarodnjaka čiji zemni ostatci u vječnome gradu čekaju uskrsnuće mrtvih.

Molitva za pokojne na rimskom groblju Campo Verano

Na svetkovinu Svih svetih, 1. studenoga, svećenici, redovnice i djelatnici Papinskoga hrvatskog zavoda Sv. Jeronima u Rimu, na čelu s poglavarima rektorom don Božom Radošem i vicerektorom don Markom Đurinom, pohodili su zavodsku grobnicu na rimskome groblju Campo Verano, grobnice sestara milosrdnica i kćeri milosrđa te se zajednički pomolili za duše svećenika i redovnica koji tamo počivaju.