Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: rogic

Misa zadušnica za biskupa Srećka Badurinu

Euharistiju u povodu 24. obljetnice smrti šibenskog biskupa Srećka Badurine predvodio je u četvrtak 17. rujna u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku šibenski biskup Tomislav Rogić.

Pokop don Dominika Škevina

Svećenik Šibenske biskupije don Dominik Škevin pokopan je u subotu 29. kolovoza u svećeničku grobnicu  na Gradskom groblju Kvanj u Šibeniku. Zadušnicu i sprovodne obrede uz sudjelovanje vjernika, redovnica i svećenika, te umirovljenog biskupa Ante Ivasa, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Gospa od anđela proslavljena na Visovcu

Svečanu euharistiju na otočiću Visovcu na blagdan Gospe od anđela, 2. kolovoza, predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić u koncelebraciji s mnoštvom svećenika iz cijele Šibenske biskupije. 

Svetkovina sv. Petra i Pavla u Šibeniku

Na svetkovinu svetih Petra i Pavla, u ponedjeljak 29. lipnja, šibenski biskup Tomislav Rogić predvodio je misno slavlje u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku, podijelivši sakramente krštenja i potvrde skupini odraslih vjernika koji su trebali biti kršteni u Vazmenoj noći.

U Šibenik stigao kip sv. Nikole Tavelića

Na prostoru gdje će se u nedjelju 21. lipnja s početkom u 10 sati održati svečano euharistijsko slavlje u prigodi proslave velikoga jubileja 50 godina od kanonizacije Nikole Tavelića postavljen je svečev kip. 

Misa zahvalnica u Katoličkom centru u Šibeniku 

U kapeli Sv. Mihovila u Katoličkom centru u Šibeniku u petak 19. lipnja, na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, okupili su se u zajedništvu liturgijskoj slavlja svi djelatnici Katoličke osnovne škole u Šibeniku, da bi zahvalili Trojedinom Bogu na još jednom uspješno završenoj nastavnoj godini.

Misa posvete ulja u Šibeniku

Misu posvete ulja koja se slavi na Veliki četvrtak u jutarnjim satima, zbog pandemije koronavirusa  šibenski biskup Tomislav Rogić predvodio je u srijedu 17. lipnja u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku.

1 2 3 4