Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: s-gordana-igrec

Održan 25. redovnički dan u Bosni i Hercegovini

U franjevačkom samostanu na Petrićevcu u Banjoj Luci u subotu, 2. rujna održan je 25. redovnički dan u Bosni i Hercegovini na kojemu se okupilo više od 130 redovnika i redovnica iz cijele BiH, objavljeno je na portalu Nedjelja.ba.

Korizmeni susret kardinala Bozanića s redovnicama

Korizmeni susret zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića s redovnicama koje djeluju na području Zagrebačke nadbiskupije održan je u utorak 21. ožujka u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu.

Održana adventska duhovna obnova za redovnice grada Zagreba

Redovnice raznih družbi koje žive i djeluju u Zagrebu po tradiciji su se okupile na treću adventsku nedjelju, 11. prosinca, u crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije uz samostan hercegovačkih franjevaca na adventskoj duhovnoj obnovi.

Otvoreni 38. Redovnički dani u Zagrebu

Molitvom trećega časa u petak 23. rujna, u franjevačkom Samostanu Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi počeli su 38. Redovnički dani u Zagrebu.

Tema sinodalnosti na Generalnoj skupštini UCESM-a

Online Generalna skupština Unije europskih konferencija viših redovničkih poglavara i poglavarica (UCESM) održana je od 22. do 24. ožujka preko Zoom aplikacije, izvjestilo je Tajništvo Hrvatske redovničke konferencije.

1 2