Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: s-zdravka-leutar

Sprovodni obredi i misa zadušnica za s. Veroniku Radoš

S. Veronika (Mara) Radoš, redovnica Klanjateljica Krvi Kristove Regije Zagreb, koja je 6. svibnja nakon bolesti preminula u 74. godini života i 54. redovništva, sahranjena je u utorak 9. svibnja na zagrebačkom groblju Mirogoj u Zagrebu, izvijestile su sestre Klanjateljica Krvi Kristove, a prenosi KTA. 

U Svetištu Gospe Sinjske održan Dan obitelji Krvi Kristove

U Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske održan je, u subotu 22. travnja, Dan obitelji Krvi Kristove na kojem se okupilo 45 sestara Klanjateljica Krvi Kristove, tri Misionara Krvi Kristove, oko 500 suradnika te članovi Zajednica Krvi Kristove iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Klanjateljice Krvi Kristove u Banjoj Luci

Petnaest sestara Klanjateljica Krvi Kristove koje u 2022. godini slave jubilarne obljetnice svojih redovničkih zavjeta, okupilo se od 26. do 29. lipnja u Banjoj Luci, u samostanu Novi Nazaret, izvijestile su na svojoj službenoj mrežnoj stranici.

Klenovnik: Sestre klanjateljice Krvi Kristove hodočastile Marijinim putem

U prigodi 350. obljetnice prvog pisanog spomena pilova otajstava krunice Blažene Djevice Marije u Klenovniku, sestre klanjateljice Krvi Kristove iz Zagreba sa svojih pet kandidatica iz njihovog samostana Marije Suotkupiteljice u obližnjem Ivanečkom Vrhovcu hodočastile su u nedjelju 29. svibnja uz postaje Marijinog puta do kapele sv. Vuka (Wolfganga) u Vukovoju.

Sažalnica predsjednika HBK u povodu smrti s. Karoline Miljak

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je regionalnoj poglavarici Družbe sestara Klanjateljica Krvi Kristove s. Zdravki Leutar sažalnicu u povodu smrti s. Karoline Miljak koju prenosimo u cijelosti.