Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: samostan-sv-antuna-padovanskoga

Fra Benedikt Vujica proslavio dijamantnu misu u Beogradu

Član Franjevačke provincije Bosne Srebrene i gvardijan Samostana sv. Antuna Padovanskoga u Beogradu fra Benedikt Vujica proslavio je 15. srpnja 2023. zahvalnom svetom liturgijom u beogradskoj župnoj i samostanskoj crkvi sv. Antuna dijamantni svećenički jubilej, 60 godina od svećeničkog ređenja.

Preminuo fra Alojzije Mikić

Član Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca i član Samostana sv. Antuna Padovanskog u Novom Marofu fra Alojzije Mikić preminuo je blago u Gospodinu u ponedjeljak 19. lipnja 2023. nakon duge i teške bolesti srca, izvijestilo je tajništvo Provincije.

Sisak: Susret Zagrebačkog područnog bratstva OFS-a

Sjeverozapadnohrvatsko (zagrebačko) područno bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) bl. Alojzija Stepinca, u kojem je i mjesno bratstvo sv. Josipa Radnika u Sisku, hodočastilo je u subotu 20. svibnja u Sisak i Petrinju gdje je održan područni bratski susret.

Preminuo fra Marijan Mandac

Fra Marijan Mandac, član Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri, preminuo je u četvrtak 5. siječnja 2023. okrijepljen sakramentima u 84. godini života, 68. redovništva i 59. svećeništva.