Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: samostanska-crkva-bezgresnog-zaceca-bdm

Zlatna misa vlč. Jakova Grgića

Zlatomisnik vlč. Jakov Grgić proslavio je u nedjelju, 26. svibnja 2024., 50. obljetnicu svećeničkog ređenja u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Valpovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Obilježena 30. godišnjica razaranja franjevačkog samostana i crkve u Karinu

Dan sjećanja na 30. godišnjicu razaranja franjevačkog samostana i crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Karinu obilježen je u ponedjeljak 13. veljače misnim slavljem za domovinu koje je u samostanskoj crkvi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Karinu predvodio zadarski nadbiskup Milan Zgrablić.

Humanitarni sajam „Uskrs u Dubravi“

Uskrsni humanitarni sajam „Uskrs u Dubravi“ u organizaciji Vijeća Gradska četvrt Gornja Dubrava održava se u nedjelju 10. travnja od 9 do 13 sati u crkvi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi, Av. Gojka Šuška 2 u Zagrebu.

Misa za Domovinu na 29. godišnjicu razaranja franjevačkog samostana u Karinu

Na 29. obljetnicu Dana sjećanja na razaranje Franjevačkog samostana i samostanske crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Donjem Karinu, misu za Domovinu i hrvatske branitelje u nedjelju 13. veljače u župnoj crkvi Sv. Male Terezije u Gornjem Karinu predvodio je fra Ilija Mikulić, vojni kapelan Bojne "Pauci" iz Knina i Inženjerijske bojne u Sinju. 

1 2