Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: schonstattsko-svetiste

Proslavljena peta obljetnica posvete kapele Majke Triput Divne

U povodu proslave pete obljetnice posvete kapele Majke Triput Divne, Kraljice i Pobjednice Schönstattske, u subotu 16. rujna 2023., u Ivanovcima, filijali župe Harkanovci, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predslavio je svečanu euharistiju i blagoslovio novopostavljeni križni put.

Obitelji u igri i molitvi kod kapele Majke Triput Divne

U organizaciji Hrvatske schönstattske obitelji i Atletskog kluba iz Bizovca, u subotu 24. lipnja 2023. su se u kapeli Majke Triput Divne u Ivanovcima kraj Valpova okupile obitelji s djecom na Obiteljsko-trenerskom kampu.

Hodočašće konkatedralnih zborova u schönstattsko Svetište

Pred blagdan sv. Cecilije, u subotu, 19. studenoga, sedamdesetak članova zborova sa svojim voditeljima konkatedralne Župe sv. Petra i Pavla u Osijeku hodočastili su u schönstattsko Svetište Majke Triput Divne u Ivanovce koje se nalazi na području Župe Snježne Gospe u Harkanovcima.

Prva „Noć svetišta“ – susret mladih u Svetištu Majke Triput Divne

Hrvatska Schönstattska obitelj u suradnji s Uredom za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije u subotu 31. kolovoza organizirala je u Ivanovcima, filijali župe Harkanovci, prvu „Noć svetišta“ – susret mladih u Svetištu Majke Triput Divne, s temom „Vjerodostojni“.

Prvo hrvatsko schönstattsko svetište u Maloj Subotici proslavilo desetu obljetnicu posvete

Svetište Kraljice Srca u Maloj Subotici, prvo hrvatsko schönstattsko svetište, svečano je proslavilo desetu obljetnicu posvete. Hrvatska schönstattska obitelj deset godina djelovanja proslavila je brojnim duhovnim događanjima, a središnje misno slavlje u subotu 24. kolovoza u svetištu je predvodio apostolski administrator Varaždinske biskupije Josip Mrzljak.