Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: splitsko-makarski-nadbiskup-marin-barisic

Pogreb svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije don Ljube Bodrožića

Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije don Ljubo Bodrožić ispraćen je na posljednji počinak u srijedu 13. travnja na gradskom groblju Lovrinac u Splitu u 74. godini života i 50. godini misništva. Misu i sprovodne obrede predvodio je splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

Susret nadbiskupa Barišića i s. Marije Banić

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić susreo se s vrhovnom poglavaricom Družbe sestara služavki Maloga Isusa s. M. Marijom Banić u utorak 1. ožujka, u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu.

Nadbiskup Barišić primio povelju Sveučilišta u Splitu

U povodu Dana Sveučilišta u Splitu i 47. godišnjice postojanja u srijedu 15. lipnja splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić primio je povelju za osobite zasluge u razvoju i promociji Sveučilišta u Splitu te za istaknuti doprinos izgradnji dobrih odnosa Sveučilišta i Splitsko-makarske nadbiskupije.

Studentski katolički centar Split proslavio 10. rođendan

Prigodom proslave 10. rođendana Studentskoga katoličkog centra Split, splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić predslavio je misu na svetkovinu Presvetoga Trojstva, u nedjelju 30. svibnja, u crkvi svetog Mateja na Ravnim Njivama u Splitu.

1 2 3 5