Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: splitsko-makarski-nadbiskup

Sprovod don Lovre Žuljevića Mikasa u Srijanima

Sprovodnu misu i obrede za svećenika Splitsko-makarske nadbiskupije don Lovre Žuljevića Mikasa, preminuloga u 89. godini života i 63. godini misništva, u utorak 15. studenoga na groblju u Srijanima predslavio je splitsko-makarski nadbiskup Dražen Kutleša.

Split: Tisuću studenata sudjelovalo na duhovnoj obnovi

Oko tisuću studenata sudjelovalo je na duhovnoj obnovi za studente koju je pod nazivom „Pogledaj na nebo i zvijezde prebroj“ organizirao Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Studentskim Centrom Split u utorak 25. listopada u studentskom domu dr. Franjo Tuđman u Splitu. Misno slavlje sa zazivom Duha Svetoga predvodio je predsjednik HBK i splitsko-makarski nadbiskup Dražen Kutleša.

Predsjednik Vlade Plenković čestitao novom predsjedniku HBK

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u srijedu 19. listopada novog predsjednika Hrvatske biskupske konferencije Dražena Kutlešu, zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića te generalnog tajnika HBK Krunoslava Novaka.

Split: Misnim slavljem završila „72 sata bez kompromisa“

Na završetku 9. velikoga volonterskog maratona „72 sata bez kompromisa“ misno slavlje za sve volontere na području Splita i okolice, njih više od 600, predvodio je generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo Frankopan Velić, izaslanik splitsko-makarskoga nadbiskupa Dražena Kutleše, u nedjelju 16. listopada u Sveučilišnom kampusu u Splitu. U koncelebraciji je bio don Ivan Terze, studentski kapelan.

1 2 3 6