Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: srijemska-biskupija

Svibanjska duhovna obnova svećenika Srijemske biskupije

Ured za duhovnu formaciju svećenika Srijemske biskupije, na čelu s preč. Berislavom Petrovićem, organizirao je u ponedjeljak 2. svibnja u Srijemskoj Mitrovici mjesečnu duhovnu obnovu za svećenike Srijemske biskupije i redovnike koji djeluju na području te biskupije.

Četvrti križni put mladih Srijemske biskupije

Križni put mladih Srijemske biskupije, četvrti u nizu, održan u subotu, 26. ožujka u biskupijskom svetištu Gospe Tekijske u Petrovaradinu pod geslom „Bože, milostiv budi meni grešniku“ (Lk 18, 13).

Susret biskupa Svaline s predstavnicima karlovačke pravoslavne bogoslovije

Srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina, primio je u bratski posjet, u četvrtak 3. ožujka 2022., rektora karlovačke bogoslovije protejereja–stavrofora mr. sc. Jovana Milanovića, u pratnji protosinđela dr. sc. Kleope Stefanovića, također profesora na Bogosloviji sv. Arsenija Sremca u Srijemskim Karlovcima i nadstojatelja manastira Vavedenja Presvete Bogorodice, koji su prenijeli pozdrave vladike srijemskog gospodina Vasilija.

Korizmena duhovna obnova za svećenike Srijemske biskupije

Ured za duhovnu formaciju svećenika Srijemske biskupije, na čelu s preč. Berislavom Petrovićem, organizirao je u utorak, 1. ožujka u Petrovaradinu mjesečnu duhovnu obnovu za svećenike Srijemske biskupije i redovnike koji djeluju na području Srijemske biskupije.

Pozdravni govor vjernice laikinje Ane Hodak na biskupskom ređenju mons. Fabijana Svaline

U ime vjernika laika Srijemske biskupije, vjeroučiteljica Ana Hodak, tajnica Biskupijskog pastoralnog centra Srijemske biskupije i koordinatorica Tiskovnog ureda Srijemske biskupije, župljanka Župe Presvetog Srca Isusova u Šidu, uputila je pozdravni govor novom srijemskom biskupu koadjutoru Fabijanu Svalini na misi s obredom biskupskog ređenja na svetkovinu Krista Kralja svega stvorenja, u nedjelju 21. studenoga 2021., u srijemskoj katedrali.

1 2 3 10