Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: svecenicko-redenje

Svećeničko ređenje u Banjoj Luci

Banjolučki biskup Franjo Komarica u subotu 29. listopada 2022. u banjolučkoj katedrali zaredio je za svećenika Iliju Kelića, rodom iz Župe Ljubunčić kod Livna.

Svećeničko ređenje u Mostaru

Propovijed mostarsko-duvanjskoga biskupa i upravitelja trebinjsko-mrkanskoga Petra Palića na slavlju svećeničkoga ređenja u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve na svetkovinu sv. Petra i Pavla, 29. lipnja, prenosimo u cijelosti.

Biskup Palić zaredio petoricu novih svećenika

Na svetkovinu apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, 29. lipnja, u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve mostarsko-duvanjski biskup i upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić petorici đakona podijelio je sveti red prezbiterata.

Nadbiskup Hranić zaredio petoricu novih svećenika

Tijekom svečanoga misnog slavlja u đakovačkoj prvostolnici Sv. Petra na svetkovinu apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, 29. lipnja, đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić zaredio je petoricu novih svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Kardinal Puljić zaredio devetoricu novih svećenika

Tijekom svečanog euharistijskog slavlja na svetkovinu sv. Petra i Pavla, 29. lipnja, u katedrali Srca Isusova u Sarajevu umirovljeni vrhbosanski nadbiskup metropolit kardinal Vinko Puljić zaredio je za svećenike četvoricu đakona Vrhbosanske nadbiskupije i petoricu đakona Franjevačke provincije Sv. Križa Bosne Srebrene.

Svećeničko ređenje u zadarskoj katedrali Sv. Stošije

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić zaredio je za svećenike trojicu kandidata za vrijeme svečanog misnog slavlja koje je u subotu 18. lipnja predvodio u katedrali Sv. Stošije u Zadru. Novi zadarski svećenici su don Mario Mršić iz Župe Biograd - Kosa, don Frane Šindija iz Župe Bibinje i don Mate Žilić iz Župe Briševo.

1 2 3 5