Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tijelovo

Papin Angelus u nedjelju 2. lipnja

Papa Franjo je u nedjelju, 2. lipnja s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s 15-ak tisuća vjernika i hodočasnika okupljenih na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Angelusa.

Papina homilija na svetkovinu Tijelova

Donosimo u cijelosti homiliju Svetoga Oca Franje koju je održao na misi svetkovine Presvetog Tijela i Krvi Kristove - Tijelova u Bazilici sv. Ivana Lateranskog u nedjelju, 2. lipnja 2024.

Proslava svetkovine Tijelova u Krku

Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove proslavljena je 30. svibnja u krčkoj katedrali. Euharistijsko slavlje predvodio krčki biskup Ivica Petanjak, a koncelebrirala su osmorica svećenika i redovnika.

Tijelovo u Dubrovniku

Na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo u četvrtak 30. svibnja koncelebrirano euharistijsko slavlje u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku i euharistijsku procesiju ulicama Grada, predvodio je dubrovački biskup Roko Glasnović.

Svetkovina Tijelova u Šibeniku

Vjernici grada Šibenika svetkovinu Tijelova proslavili su u četvrtak 30. svibnja zajedničkim misnim slavljem u katedrali svetog Jakova. Euharistiju je u koncelebraciji sa svećenicima koji djeluju u gradu Šibeniku i umirovljenim biskupom Antom Ivasom predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

Proslava svetkovine Tijelova u Dugom Selu

Euharistijsko slavlje svetkovine Presvetog Tijela i Krvi Kristove - Tijelovo predslavio je vlč. Tomislav Kralj u četvrtak 30. svibnja u Župi sv. Martina biskupa u Dugom Selu.

1 2 3 16