Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tomislav-curic

U Osijeku svečano proslavljeno Uzvišenje sv. Križa

Retfalačka župa Uzvišenja sv. Križa u Osijeku svečano je proslavila 14. rujna župnu svetkovinu duhovno se pripravljajući trodnevnicom s klanjanjima Presvetom, čašćenjem svetoga Križa na uočnici i trima blagdanskim euharistijskim slavljima.

Nadbiskup Stadler postumno proglašen počasnim građaninom Slavonskog Broda

Na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Slavonskog Broda održanoj u utorak 16. svibnja 2023. u Glazbenoj školi u Slavonskom Brodu, povodom svetkovine zaštitnika sv. Ivana Nepomuka, ujedno Dana grada, počasnim građaninom proglašen je sluga Božji Josip Stadler, a vlč. dr. sc. Tomislav Ćurić dobio je nagradu Grb Slavonskog Broda.

Hodočašće župa Čepin 2 i Čepin 3 u Aljmaš

Osam župa Čepinskog dekanata (Čepin 1, Čepin 2, Čepin 3, Ivanovac, Vladislavci, Vuka, Budimci i Punitovci) i 13 župa Đakovačkog dekanata hodočastilo je u subotu 10. rujna u Aljmaš.

Trodnevnica i uočnica Velike Gospe u Aljmašu

Tristoljetna marijanska hodočasnička ljubav i ove je godine u nadbiskupijskom marijanskom Svetištu Gospe od Utočišta u Aljmašu zasjala uz slavlje svetkovine Uznesenja BDM u nebo trodnevnicom od 11. do 13. kolovoza, i uočnicom koju je 14. kolovoza predvodio voditelj Kuće susreta Tabor u Samoboru fra Ivan Matić.

1 2