Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: trinaest-utoraka-sv-antunu

Drugi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu u tijeku je pobožnost „13 utoraka sv. Antunu“. Drugoga utorka, 21. ožujka misno slavlje predvodio je gvardijan svetoduškog samostana fra Josip Petonjić OFMConv.

U Sesvetskim Selima počela pobožnost "13 utoraka sv. Antunu"

Pobožnost „Trinaest utoraka sv. Antunu“ počela je u utorak 14. ožujka u Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima misnim slavljem koje je predvodio fra Jure Šarčević, samostanski vikar kapucinskog samostana sv. Leopolda Bogdana Mandića u Zagrebu.

Na Svetom Duhu počela pobožnost "13 utoraka sv. Antunu“

Pobožnost „Trinaest utoraka sv. Antunu“ počela je u utorak 14. ožujka u manjoj bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu misnim slavljem koje je predvodio rektor Bazilike sv. Antuna u Padovi fra Antonio Ramina.

Trinaesti utorak u čast sv. Anti u Šibeniku

U šibenskoj crkvi Sv. Frane (Hrvatsko nacionalno svetište sv. Nikole Tavelića) na posljednji od trinaest utoraka uoči blagdana sv. Antuna Padovanskoga, 7. lipnja, misno slavlje predslavio je gvardijan fra Ivan Bradarić.

Sedmi utorak u čast sv. Antunu u Sesvetskim selima

U Župi sv. Antuna Padovanskoga u Sesvetskim selima u tijeku je pobožnost „13 utoraka“ uoči svetkovine župnog zaštitnika, a sedmoga utorka, 26. travnja euharistijsko slavlje predvodio je fra Anto Barišić, OFM, voditelj duhovnih obnova.

Trinaesti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

Na trinaesti utorak sv. Antunu 8. lipnja misno slavlje u crkvi Sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu predvodio je župnik Župe sv. Petra u Zadru fra Žarko Relota, a koncelebrirali su fratri iz svetoduškog samostana.

Jedanaesti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Jedanaesti utorak 25. svibnja misno slavlje predvodio je župnik Župe sv. Nikole Tavelića u Kustošiji Ljubo Vuković.

Deveti utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Deveti utorak 11. svibnja misu je predvodio poglavar isusovačke zajednice u Osijeku o. Ivan Ike Mandurić.

Osmi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu održava se pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Osmi utorak 4. svibnja misu je predvodio povjerenik za pastoral bolesnih i starijih osoba Sisačke biskupije i župnik u potresu stradale Župe sv. Antuna Pustinjaka u Odri Sisačkoj vlč. Saša Jozić.

Sedmi utorak sv. Antunu na Svetom Duhu

U Župi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu u tijeku je pobožnost trinaest utoraka sv. Antunu. Sedmi utorak 27. travnja misu je slavio voditelj Kuće susreta Tabor u Samoboru fra Ivan Matić.

1 2