Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: trodnevnica

Pobožnost bl. Miroslavu Bulešiću

Uoči proslave 73. obljetnice mučeništva bl. Miroslava Bulešića, a u povodu 100. obljetnice njegova rođenja, sestre Službenice Euharistijskog Srca Isusova i Marijina OMNIA DEO koje su na službi u porečkom Biskupijskom ordinarijatu, priredile su Trodnevnicu i Devetnicu bl. Miroslavu.

Počela trodnevnica pred Veliku Gospu u dubrovačkoj katedrali

Euharistijskim slavljem, razmatranjem i klanjanjem pred Presvetim u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u srijedu, 12. kolovoza, započela je trodnevna duhovna priprava za svetkovinu nebeske zaštitnice katedrale. Predvoditelj trodnevnice je monfortanac p. Mihovil Filipović.

Prvi dan trodnevnice pred Veliku Gospu u Brodskom Vinogorju

U sklopu Velikogospojinskih dana, koji se u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju slave pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5), u srijedu 12. kolovoza započela je trodnevna duhovna obnova.

Drugi dan trodnevnice u čast bl. Mariji Propetoga u dubrovačkoj katedrali

Drugoga dana trodnevnice u čast bl. Mariji Propetoga, 7. srpnja euharistijsko slavlje u dubrovačkoj katedrali predvodio je kancelar Dubrovačke biskupije don David Marjanović u zajedništvu s katedralnim župnikom župe Gospe Velike don Marinom Lučićem, katedralnim ispovjednikom don Ivanom Penavom i trajnim đakonom don Tomislavom Sikavicom.

1 2 3