Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: velika-srijeda

Misa posvete ulja u hvarskoj katedrali

Nakon završetka četrdesetsatnog klanjanja i procesije s Presvetim po Trgu svetoga Stjepana I., pape i mučenika, na Veliku srijedu 27. ožujka Misu posvete ulja u hvarskoj katedrali predvodio je hvarski biskup Ranko Vidović u zajedništvu s dvanaestoricom svećenika.

Misa posvete ulja u Dubrovniku

Misu posvete ulja na Veliku srijedu 27. ožujka 2024. u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike slavio je dubrovački biskup Roko Glasnović u zajedništvu sa svećenicima i đakonima Dubrovačke biskupije koji su stigli s područja cijele biskupije te uz sudjelovanje brojnih vjernika.

Velika srijeda u Nacionalnom svetištu sv. Josipa

Misno slavlje u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu na Veliku srijedu, 27. ožujka 2024. godine, predvodio je asistent na Fakultet filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu dr. sc. Mikolaj Martinjak, a nakon mise je održan koncert pučkih korizmenih popijevki.

Egerija: Velika srijeda (V)

Na mrežnim stranicama Zagrebačke nadbiskupije objavljen je opis Velike srijede hodočasnice Egerije.

Nadbiskup Német na ručku sa siromašnima u Beogradu

Caritas župa grada Beograda u suradnji sa Župom Krista Kralja i župnikom vlč. Aleksandrom Kovačevićem organizirao je ručak za siromahe uoči Uskrsa, na Veliku srijedu, 5. travnja 2023., u dvorani Župe Krista Kralja u Beogradu.

Velika srijeda u splitskoj prvostolnici

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije mons. Želimir Puljić predvodio je euharistijsko slavlje na Veliku srijedu, 5. travnja, u splitskoj prvostolnici Uznesenja Blažene Djevice Marije.

1 2