Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-domagoj-matosevic

Adventska duhovna obnova vjeroučitelja/ica i odgojiteljica u vjeri

U organizaciji Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije u utorak 20. prosinca u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca održana je adventska duhovna obnova za vjeroučitelje/ice i odgojiteljice u vjeri, izvijestio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Blagdan sv. malog brata Karla u zagrebačkoj Dubravi

Uz blagdan sv. Malog brata Karla (Charles de Foucauld) i u spomen na malu sestru Maricu (Rukelj) misu je 3. prosinca u Župi sv. Mihaela u zagrebačkoj Dubravi predslavio rektor svetišta Majke Božje Bistričke vlč. Domagoj Matošević, uz gvardijana fra Dejana Lecića.

69. planinarski križni put udruge Ekosspiritus

U subotu 2. travnja članovi i prijatelji udruge Ekosspiritus ove godine meditirali su postaje križnog puta u župi Marija Bistrica gdje su se pridružili trasi župnog korizmenog križnog puta - Stazama križeva krajputaša i kapelica.

Dodjela trajnih mandata u Svetištu Majke Božje Bistričke

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško predvodio je euharistijsko slavlje prigodom dodjele trajnih mandata vjeroučiteljima/icama i odgojiteljicama u vjeri u subotu 2. listopada u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke. To je ujedno bilo i hodočašće i duhovna obnova vjeroučitelja/ica i odgojiteljica u vjeri, u organizaciji Ureda za vjeronauk u školi Zagrebačke nadbiskupije.

Dvije obljetnice Isusovih malih sestara

Isusove male sestre ove godine obilježavaju osamdesetu obljetnicu osnutka i pedesetu obljetnicu djelovanja u Hrvatskoj. Tim povodou euharistijsko slavlje 5. listopada u župnoj crkvi Sv. Luke u Travnom predvodio je rektor svetišta Majke Božje Bistričke Domagoj Matošević, a koncelebrirali su župnik Darko Bručić Pavuk, rektor crkve Sv. Vinka Paulskog Vladimir Hren i savjetnik u Apostolskoj nuncijaturi mons. Janusz Bɫachowiak.