Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-ivan-tolj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, slavljena je u petak 15. ožujka u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću. Misno slavlje predvodio je vlč. Ivan Tolj župnik u susjednoj župi u Sijekovcu.

Susret Odbora za obnovu Vjersko-kulturnog središta Plehan

Tridesetak članova Odbora za obnovu Vjersko-kulturnog središta Plehan sudjelovali su u petak, 24. veljače na zahvalnom misnom slavlju, koje je u prostorijama samostana predvodio vlč. Ivan Tolj, župnik Župe sv. Antuna Padovanskog u Gornjim Močilima-Sijekovcu.

Hodočašće u čast sv. Antuna Padovanskoga

Devedesetak hodočasnika Župe sv. Antuna Padovanskog u Gornjim Močilima - Sijekovcu u Bosanskoj Posavini s još nekoliko prijatelja iz Hrvatske na uočnicu blagdana sv. Antuna Padovanskoga, u nedjelju 12. lipnja, pješačili su 15 kilometara iz Podvinja u Gornje Močile-Sijekovac u čast svog nebeskog zaštitnika.

Križni put na Veliki petak po Bosanskoj Posavini

Tridesetak vjernika Župe sv. Antuna Padovanskog iz Gornjih Močila-Sijekovac iz Bosanske Posavine, predvođeni svojim župnikom vlč. Ivanom Toljem i trajnim đakonom Vrhbosanske nadbiskupije Robertom Čabrajom, sudjelovalo je na križnom putu hodočasteći na Veliki petak, 15. travnja, sedmi put s križem kroz nekoliko razrušenih župa Derventskog dekanata.

Dar dječjem domu Križevačke eparhije 

Dječji dom - Paviljon za nezbrinutu djecu "Sveti Marko Križevčanin" u Križevcima, koji vodi Križevačka eparhija, dobio je u petak 10. prosinca na dar Opel vozilo.

1 2