Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: vlc-tomislav-benakovic

Nadbiskup Hranić krstio šesto dijete u obitelji Dornjak

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić krstio je šesto dijete u obitelji Dornjak na treću adventsku nedjelju, 17. prosinca 2023. u Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Biskup Janjić predvodio misu o svetkovini sv. Leopolda u Osijeku

U Svetištu i Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića na Livani, svečano misno slavlje o svetkovini župnog zaštitnika, u četvrtak 12. svibnja 2022. predvodio je umirovljeni kotorski biskup Ilija Janjić, a propovijedao je mladomisnik – vikar Župe Uzvišenja Svetoga Križa u Osijeku vlč. Krešimir Iljazović.

Korizmena srijeda u Retfali: Tko je Isus za mene?

U retfalačkoj župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku 23. ožujka je održana treća „Korizmena srijeda“ s gostujućim propovjednikom vlč. Tomislavom Benakovićem, župnikom osječke Župe sv. Leopolda B. Mandića koji je na večernjem euharistijskom slavlju promišljao o temi „Tko je Isus za mene?“.

Duhovna obnova u osječkoj župi o smislu Istine i Puta u Isusu

U jubilejskoj godini proslave 60. obljetnice župe i 30 godina od blagoslova crkve Župa Uzvišenja sv. Križa u Osijeku zahvalno slavi jubileje pa je tako i priprava za Uskrs obogaćena duhovnom obnovom tijekom „Korizmenih srijeda s gostujućim propovjednicima“.