Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zagrebacki-pomocni-biskup-mijo-gorski

Biskup Gorski predvodio misu zahvalnicu za KMNL

Zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski predvodio je u ponedjeljak 15. svibnja misu zahvalnicu za proteklu sezonu Katoličke malonogometne lige u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca.

Okrugli stol "Crkva i mediji"

Središnji dio obilježavanja Svjetskog dana medija 24. svibnja bio je okrugli stol na temu "Crkva i mediji", organiziran na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u prigodi objave istoimene antologije tekstova o sredstvima društvenih komunikacija od 1936. do 2021. Antologiju su objavili Hrvatska biskupska konferencija i Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine. Okruglim stolom moderirao je zamjenik pročelnika Odjela za komunikologiju HKS-a doc. dr. sc. Anto Mikić

Blagoslov novouređenoga radijskog studija Hrvatskoga katoličkog sveučilišta

56. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija Odbor Hrvatske biskupske konferencije za sredstva društvenih komunikacija, Odjel za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i Hrvatsko društvo katoličkih novinara obilježili su u utorak 24. svibnja na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Kardinal Bozanić predvodio Misu Večere Gospodnje

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvodio je Misu Večere Gospodnje na Veliki četvrtak 14. travnja u bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca na zagrebačkom Kaptolu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

U Zagrebu održan susret svećenika Turopoljskog arhiđakonata

O temi „Sinodalni hod nakon Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije“ održan je u utorak 29. ožujka u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu susret svećenika Turopoljskog arhiđakonata, objavio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Biskup Gorski predvodio misu na Pepelnicu

Svečano misno slavlje s obredom pepeljenja predslavio je zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski na Čistu srijedu, 2. ožujka u Župi sv. Petra u Zagrebu.

1 2