Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zlatko-pavetic

U Brestju održan tečaj Kursiljo

Mali tečaj radosnog kršćanstva „Kursiljo“ održan je od 8. do 11. prosinca 2022. u Župi Dobrog Pastira u zagrebačkom Brestju.

Proslava svjetskog dana braka u Brestju

Svjetski dan braka obilježen je u nedjelju 13. veljače u Župi Dobrog Pastira u zagrebačkom Brestju tradicionalnom obnovom bračnih zavjeta parova koji ove godine slave okrugle godišnjice sklapanja braka, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Proslava Dobrog Pastira u Brestju

Župa Dobrog Pastira u Brestju proslavila je u nedjelju, 3. svibnja župnu svetkovinu. Samoj proslavi prethodilo je cjelodnevno euharistijsko klanjanje u subotu, 2. svibnja nakon jutarnje mise koja je prvi put slavljena u nazočnosti naroda.

Obnova bračnih zavjeta u Brestju

Na svečanom misnom slavlju u nedjelju 16. veljače u župnoj crkvi Dobrog pastira u Brestju bračne zavjete obnovilo je deset bračnih parova koji u ovoj kalendarskoj godini slave 10, 15, 25, 50 i više godina zajedničkog života.

Krštenje šestog djeteta obitelji Urović

Na svečanoj misi u 11 sati u župi Brestje 6. listopada 2019. umirovljeni zagrebački pomoćni biskup Valentin Pozaić krstio je Lanu Tiju, šesto dijete obitelji Urović.