Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-sv-luke

Kanonski pohod Župi sv. Luke u Josipovcu

Đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić pohodio je u petak, 1. ožujka 2024., u pratnji kancelara Nadbiskupskog ordinarijata mr. Darija Hrge, Župu sv. Luke u Josipovcu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

U Josipovcu održana duhovna obnova za mlade

Duhovna obnova za mlade s 18 navršenih godina i više, održana je u ponedjeljak, 26. veljače 2024. u Župi sv. Luke u Josipovcu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Biblijska tribina održana u Josipovcu

U organizaciji Udruge „Josipovac“, u petak 23. veljače 2024. u Hrvatskom domu u Josipovcu održana je biblijska tribina pod naslovom „Kako preživjeti bol i patnju? Isusove enigme“.

Proslavljena svetkovina sv. Luke na splitskom Kocunaru

Splitska župa sv. Luke na splitskom Kocunaru proslavila je svetkovinu nebeskog zaštitnika u utorak 18. listopada, a središnje misno slavlje u župnoj crkvi predvodio je generalni vikar splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo Frankopan Velić.

„Biblija za sve, pa i za nevjernike“

U Župi sv. Luke evanđeliste u Josipovcu 30. rujna, na spomendan sv. Jeronima, velikog ljubitelja i štovatelja Božje Riječi, nastavljene su biblijsko-duhovne večeri, na temu „Biblija za sve, pa i za nevjernike“.

1 2