Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: zupa-svih-svetih-u-dakovu

Održana druga biblijska večer u Đakovu

Biblijska večer u Đakovu pod vodstvom dr. sc. s. Silvane Fužinato održana je u ponedjeljak 29. travnja u velikoj dvorani Župe Svih Svetih, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Drugi adventski biblijski susret u Đakovu

Duhovna priprava župljana Župe Svih Svetih u Đakovu za slavlje Božića nastavljena je drugim adventskim biblijskim susretom u utorak 12. prosinca. O temi „Kako se spasiti u nepravednom svijetu? – pogled iz proročke perspektive 2“ razmatrao je dr. sc. Ivan Benaković, bibličar.

Biblijski duhovni susret u Đakovu

U đakovačkoj Župi Svih Svetih u ponedjeljak 5. lipnja održan je posljednji biblijski duhovni suset u ovoj pastoralno-katehetskoj godini. Prof. dr. s. Silvana Fužinato govorila je o temi „Brat – dar i izazov“ na temelju biblijskog teksta iz knjige Postanka o Kajinu i Abelu (Post 4, 1-16).

Kanonska vizitacija u Župi Svih svetih u Đakovu

U đakovačkoj Župi Svih Svetih u četvrtak, 23. ožujka upriličena je kanonska vizitacija. Župu je pohodio mons. Đuro Hranić, nadbiskup i mons. Luka Marijanović, konvizitator u pratnji vlč. Domagoja Lackovića.

Jubilarni 25. predbožićni susret osoba s invaliditetom

U organizaciji Terapijske radionice sv. Josipa, koja djeluje u okviru Doma duhovne pomoći, i Župe Svih svetih u Đakovu, u subotu 17. prosinca održan je predbožićni susret za osobe s invaliditetom, na kojem je proslavljena 25. obljetnica Vjere i svjetla, kao i božićnih susreta.

Biblijski duhovni susret u došašću

Prvi biblijski duhovni susret „Proročke slike u vremenu došašća“ održan je u četvrtak 1. prosinca u Župi Svih svetih u Đakovu. Voditelj susreta bio je vlč. dr. sc. Ivan Benaković, bibličar i profesor na KBF-u Đakovu.

Trodnevna duhovna obnova u Župi Svih svetih u Đakovu

Pod geslom „Obnovimo se u vjeri, nadi i ljubavi“, u đakovačkoj Župi Svih svetih trodnevnu korizmenu duhovnu obnovu od 15. do 17. ožujka predvodio je preč. Domagoj Matošević, rektor Nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke.

1 2