Budi dio naše mreže
Izbornik

Nova donacija organizacije Humanity First Hrvatska za potrebite

Zagreb (IKA)

Humanitarna organizacija Humanity First Hrvatska priopćila je u srijedu 7. srpnja da će u povodu Kurban bajrama donirati tisuću kilograma mesa za potrebite.

„Humanity First Hrvatska ima dugogodišnju tradiciju darivanja paketa s mesom potrebitim obiteljima u povodu blagdana Kurban bajrama. Ovo je radosna prigoda u kojoj ne smijemo zaboraviti najugroženije u našem društvu, već ih treba uključiti u naše slavlje. Stoga će Humanity First podijeliti 341 paket, a u svakom od njih bit će po 3 kg mesa, u Zagrebu i okolici, ali i u Sisku, Sesvetama, Glini, Kašini i Praščevcu“, piše u priopćenju.

Od petka 8. srpnja do subote 9. srpnja uručit će donacije Pučkoj kuhinji na Svetom Duhu, gradskoj četvrti Brezovica, Domu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, Domu za nezbrinutu djecu karmelićanki BSI „Kuća sv. Josipa“ u Hrvatskom Leskovcu, Domu za nezbrinutu djecu u Vugrovcu, skladištu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u Rakitju te potrebitima u Praščevcu, Sisku i Glini.