Budi dio naše mreže
Izbornik

Počeli upisi u Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije

Rijeka (IKA)

Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije otvorila je upise za sve zainteresirane za stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe ili liturgijskog orguljaša, kao i glazbeni tečaj za djecu, a prijave traju do 15. listopada 2023. godine.

Stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe namijenjeno je mladima i odraslima. Polaznici će imati predavanja iz: klavira, gitare, violine, pjevanja, teorije i solfeggia te liturgijske muzikologije. Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem adrese e-pošte: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.

Stručno osposobljavanje za orguljaša namijenjeno je mladima  i odraslima. Polaznici će imati predavanja iz: orgulja, dirigiranja, harmonije i liturgijske muzikologije. Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem adrese e-pošte: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.

Otvoreni su upisi i na Glazbeni tečaj za djecu od 7 do 14 godina (klavir, gitara, violina, pjevanje, teorija i solfeggio). Satnica će se odvijati prema dogovoru, a zainteresirani se mogu javiti i sve potrebne informacije dobiti putem adrese e-pošte: crkvena.glazba.ri@gmail.com. Na raspolaganju je i broj telefona 091 883 1970.