Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: tecaj

Uvodni tečaj i susreti „Lectio divina“ u Sjemeništu Zmajević u Zadru

Povjerenstvo za župnu katehezu Zadarske nadbiskupije u Godini molitve poziva vjernike na sudjelovanje u uvodnom tečaju i susretima „Lectio divina“ tijekom 2023. godine. Susreti „Lectio divina“ će se održavati srijedom, do kraja ove godine u terminima: 11. listopada, 15. studenog i 13. prosinca 2023. godine.

Počeli upisi u Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije

Školu za crkvenu glazbu Riječke nadbiskupije otvorila je upise za sve zainteresirane za stručno osposobljavanje za voditelja liturgijske glazbe ili liturgijskog orguljaša, kao i glazbeni tečaj za djecu, a prijave traju do 15. listopada 2023. godine.

Tečaj hrvatskog jezika za Ukrajince

Filozofski fakultet u Rijeci započeo je s izvođenjem tečaja hrvatskog jezika za stotinjak Ukrajinaca u Primorsko-goranskoj županiji koji su zbog rata izbjegli iz zemlje. Provedba tečaja potvrđena je ugovorom kojeg su 20. listopada u učionici fakulteta potpisali dekan prof. dr. sc. Aleksandar Mijatović, ravnateljica Caritasa Riječke nadbiskupije s. M. Faustina Kovačević i ravnatelj Hrvatskoga Caritasa Tomislav Glavnik.

Novi „online“ program „Priprema za brak“

Fra mr. sc. Željko Klarić, OFM Conv., organizira novi program priprave za sklapanje sakramenta ženidbe koji će započeti 13. veljače 2022., a održavat će se preko platforme Google Meet.

1 2