Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret mons. Roka Glasnovića i gradonačelnika Šibenika Željka Burića

Šibenik (IKA)

Imenovani biskup Dubrovačke biskupije mons. Roko Glasnović, uoči biskupskog ređenja i odlaska iz Šibenika, u petak 14. siječnja susreo se s gradonačelnikom Šibenika dr. Željkom Burićem u prostorijama biskupskog ordinarijata u Šibeniku, a susretu je nazočio i šibenski biskup Tomislav Rogić.

Uz prigodni dar, gradonačelnik Burić je mons. Glasnoviću poželio da poslanje koje mu je povjerio papa Franjo  obnaša predano, čestito i uzorno, onako kako je kao svećenik služio šibenskom vjerničkom puku.

„Dubrovačka biskupija vašim je dolaskom na njezino čelo nagrađena vrsnim pastirom i odanim čovjekom vjere, a grad Šibenik počašćen što ste ponikli i stasali u njegovom okrilju. Odlazite iz ove sredine, ali, naš don Roko, za nas ostajete dite Šibenika kojim se ponosimo“, kazao je, uz ostalo, gradonačelnik Burić.

Imenovani biskup  Glasnović zahvalio je šibenskom gradonačelniku na čestitki i iskazanoj podršci te dodao kako će Šibenik i Šibenska biskupija i dalje ostati u njegovom srcu, mislima i molitvama.