Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-kiro-stojanov

Biskup Stojanov primio premijera Plenkovića

Skopski biskup i strumičko-skopski eparh Kiro Stojanov primio je u srijedu 5. travnja u Biskupskoj rezidenciji u Skopju predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, izvijestili su iz Biskupije.

Svjetski dan bolesnika u Strumici proslavljen arhijerejskom liturgijom

Spomendan Blažene Djevice Marije Lurdske – Svjetski dan bolesnika u Strumici je proslavljen svetom arhijerejskom liturgijom koju je predvodio skopski biskup i skopsko-strumički eparh Kiro Stojanov, u nedjelju 12. veljače 2023. u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Predstavljena knjiga „Samo je u Bogu čast i slava“ biskupa Stojanova

U prostorijama Župe Rođenja Svetog Ivana Krstitelja u Strumici, u nedjelju 18. prosinca predstavljena je knjiga „Samo je u Bogu čast i slava“ skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova. Predstavljači knjige bili su Aco Gogov, prozaik, esejist i dramaturg te protojerej otac Goce Kostov, župnik i direktor Radio Marije Makedonije.

Dan makedonskog Caritasa

U povodu Dana makedonskog Caritasa, u ponedjeljak 5. prosinca skopski biskup i strumičko-skopski eparh Kiro Stojanov slavio je misu u kapeli u Caritasovoj zgradi u Skopju.

Pastoralni pohod Crkvi u Makedoniji metropolita Vukšića

Na poziv skopskog biskupa i strumičko-skopskog eparha Kire Stojanova, od 18. do 21. studenog vrhbosanski nadbiskup metropolit i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH Tomo Vukšić nalazi se u pastoralnom pohodu Crkvi u Republici Sjevernoj Makedoniji.

Radovo: Proslavljen blagdan Marije iz Nazareta

Svetom arhijerejskom liturgijom koju je skopski biskup i skopsko-strumički eparh Kiro Stojanov predvodio 9. listopada 2022. u župnoj crkvi svetog proroka Ilije u Radovu u Makedoniji, proslavljen je blagdan Marije iz Nazareta, suzaštitnice župe.

1 2 3 5