Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-kiro-stojanov

Papa Franjo čestitao mons. Stojanovu 25. obljetnicu biskupskog ređenja

Apostolski nuncij u Republici Sjevernoj Makedoniji mons. Luciano Suriani je 1. svibnja 2024. u biskupskoj rezidenciji u Skopju uručio skopskom biskupu I strumičko-skopskom eparhu Kiri Stojanovu čestitku pape Franje povodom 25. obljetnice biskupskog ređenja, koju objavljujemo u cijelosti.

Čestitka biskupa Stojanova novom požeškom biskupu Ivi Martinoviću

U srijedu 13. ožujka 2024. biskup skopski i strumičko-skopski eparh mons. Kiro Stojanov, u ime svećenika, članova redovničkih zajednica, svih vjernika Skopske biskupije i Strumičko-skopske eparhije, te u svoje ime uputio je srdačne čestitke mons. Ivi Martinoviću povodom imenovanja požeškim biskupom. Ujedno je biskup Stojanov uputio čestitku cijelom Božjem narodu u Požeškoj biskupiji.

Biskup Stojanov pohodio HKM Solothurn

Skopski biskup i strumičko-skopski eparh Kiro Stojanov predvodio je euharistijsko slavlje i održao predavanje u nedjelju 3. ožujka u Hrvatskoj katoličkoj misiji Solothurn u Švicarskoj.

Biskup Stojanov primio premijera Plenkovića

Skopski biskup i strumičko-skopski eparh Kiro Stojanov primio je u srijedu 5. travnja u Biskupskoj rezidenciji u Skopju predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, izvijestili su iz Biskupije.

1 2 3 6