Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: danijela-de-micheli-vitturi

Splitska podružnica HKLD-a proslavila Dan života

Članovi splitske podružnice Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD) obilježili su Dan života tradicionalnom tribinom u ponedjeljak 5. veljače u velikoj dvorani KBF-a u Splitu.

Stručni skup „Odgovornost za život u demografskoj obnovi Hrvatske“

Hrvatsko katoličko liječničko društvo (HKLD) podružnica Varaždin i Varaždinska biskupija organizirali su stručni skup na temu „Odgovornost za život u demografskoj obnovi Hrvatske“ u srijedu, 13. prosinca u Varaždinu, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Danijela de Michele Vitturi govorila o odgovornosti za život

U organizaciji Udruge Et Ješua u srijedu 8. studenog u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku Danijela de Michele Vitturi, dr. med. održala je predavanje „Odgovornost za život“, a iste večeri njezinu knjigu „Strah od rađanja“ predstavila je dr. Irena Primorac Bošnjak.

„Odgovornost za život i roditeljstvo u demografskoj obnovi Hrvatske“

Predavanje uz Međunarodni dan ljudskih prava „Odgovornost za život i roditeljstvo u demografskoj obnovi Hrvatske“ održala je u četvrtak, 8. prosinca u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku Danijela de Micheli Vitturi, liječnica specijalistica obiteljske medicine i logoterapeutkinja.

U Zadru predstavljena knjiga "Strah od rađanja" Danijele de Micheli Vitturi

Knjigu „Strah od rađanja“ autorice Danijele De Micheli Vitturi predstavili su u utorak 23. studenoga, u župnoj crkvi sv. Josipa na Plovaniji u Zadru, moralni teolog dr. don Damir Šehić, dr. med. Miroslava Markulin, spec. opće obiteljske medicine i autorica dr. med. Danijela De Micheli Vitturi, spec. obiteljske medicine.

Održan obiteljski susret u Živogošću

Trideset i treći obiteljski susret održan je od 6. do 8. ožujka u franjevačkom samostanu Svetog Križa u Živogošću pod naslovom „Prijatelji i neprijatelji obitelji. Vas sam nazvao prijateljima (Iv 15,15)“ . Voditelji su bili upravitelj samostana i župnik fra Miroslav Bustruc, OFM i Danijela De Micheli Vitturi, dr. med. spec. obiteljske medicine.

„Obitelj, ljubav, zdravlje, potomstvo“

Na redovnom mjesečnom susretu Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva podružnice Split u ponedjeljak 3. prosinca Danijela De Micheli Vitturi, dr. med., specijalist obiteljske medicine, održala je predavanje „Obitelj, ljubav, zdravlje, potomstvo“.