Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-filip-pavlovic

Blagoslovljen kip Majke Božje Letničke u Lupoglavu

U lupoglavskoj župnoj crkvi Bl. Augustina Kažotića na svečanoj misi u nedjelju 2. listopada blagoslovljen je kip Majke Božje Letničke koji su nabavili župljani Lupoglava rodom iz Letnice, a na ovo slavlje došli su ne samo župljani nego i Letničani nastanjeni na području Zagreba, Dugog Sela, Ivanić Grada i Bjelovara.

Dan župnog klanjanja u Lupoglavu

Dan godišnjeg klanjanja u Župi bl. Augustina Kažotića u Lupoglavu se svake godine održava 16. svibnja, na spomendan sv. Ivana Nepomuka.

Ministranti iz Lupoglava i Brckovljana na „Laudato si'“ vikendu

Šesnaestorica ministranata iz Župe bl. Augustina Kažotića iz Lupoglava te dvojica ministranata iz susjedne Župe sv. Brcka u Brckovljanima u pratnji voditelja, župnog upravitelja u Lupoglavu don Filipa Pavlovića su 25. i 26. ožujka sudjelovala su u vikend-programu „Laudato si'“.

Uočnica Velikoj Gospi u Boričevcu

U predvečerje svetkovine Velike Gospe održana je u petak 14. kolovoza u župi Rođenja Blažene Djevice Marije u Boričevcu duhovna obnova pod geslom „Umnoži nam vjeru Gospodine“.

Velika Gospa na Zavalju

Blagdan Velike Gospe, suzaštitnice župe Zavalje, jedine župe Gospićko-senjske biskupije koja se nalazi izvan državnih granica RH, u susjednoj Bosni i Hercegovini, predslavio je župnik Župe sv. Martina, biskupa, - Karlovac - Hrnetić Filip Pavlović.