Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gregoriana

Doktorirao vlč. Davor Senjan

Svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije Davor Senjan, član Papinskog hrvatskog zavoda svetog Jeronima, obranio je 15. lipnja 2022. na Centru svetog Petra Fabra za svećeničku i redovničku formaciju pri Teološkom fakultetu Papinskog sveučilišta Gregoriana u Rimu doktorsku disertaciju iz teologije sa specijalizacijom svećeničke formacije.

Papa: Današnje obitelji iskušane i ranjene više nego ikada

Papa Franjo primio je 13. svibnja u Vatikanu sudionike međunarodnoga skupa o moralnoj teologiji koji se održava na Papinskom sveučilištu Gregoriana, upravo u godini posvećenoj proučavanju i boljem razumijevanju apostolske pobudnice Amoris Laetitia, prenosi Vatican News.

Doktorirao don Ivan Lovrić

Don Ivan Lovrić, svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, u petak 25. veljače stekao je naslov doktora biblijske teologije na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu obranivši disertaciju pod naslovom ,,Eshatološka budućnost Izraela. Egzegetsko-teološka studija Rim 11,17-24 i Ef 2,11-18”.

Marina Šijaković stekla magisterij iz područja zaštite djece i maloljetnika

Na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu 12. lipnja održana je promocija prve generacije studenata dvogodišnjeg programa „Licentiate in Safeguarding“ Centra za zaštitu djece i maloljetnika, koji je završila i Marina Šijaković, dipl. theol. iz Đakovačko-osječke nadbiskupije, koja je time stekla akademski naslov magistrice znanosti (mr. sc.).

1 2