Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hkm-bec

HKM Beč: Održana adventska duhovna obnova

Adventsku duhovnu obnovu u Hrvatskoj katoličkoj misiji Beč predvodio je u subotu 16. prosinca fra Ivan Ivanković, član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda koji se trenutno nalazi u Rimu na doktorskom studiju kanonskog prava, izvijestili su iz HKM Beč. 

Holywin u HKM Beč

Molitveno bdjenje uoči svetkovine Svih svetih – Holywin održano je u utorak 31. listopada u misijskoj crkvi na am Hofu u Beču.

Obećanja Frame Beč

Članovi bratstva Franjevačke mladeži Beč su na spomendan Blažene Djevice Marije od Krunice, 7. listopada 2023., u misijskoj crkvi am Hof, tijekom mise obnovili svoja krsna obećanja.

Svetkovina sv. Franje u HKM-u Beč

Kao zajednica u kojoj djeluju franjevci Hrvatske franjevačke provincije svetih Ćirila i Metoda i Školske sestre franjevke bosansko-hrvatske provincije te mjesna bratstva Franjevačkog svjetovnog reda i Franjevačke mladeži i ove godine se u hrvatskoj katoličkoj misiji Beč svečano proslavila svetkovinu svetog Franje Asiškog 4. listopada.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske i akademske godine u HKM Beč

Dvadeset i petu nedjelju kroz crkvenu godinu u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Beču obilježio je zaziv Duha Svetoga za početak nove školske, akademske, vjeronaučne i katehetske godine. Svečanu svetu misu u 18:00 sati predslavio je dušobrižnik u Hrvatskoj katoličkoj misiji (HKM) Beč fra Darko Grmača.

Biskup Palić podijelio sakrament potvrde krizmanicima u HKM Beč

U Hrvatskoj katoličkoj misiji u Beču, u subotu 6. svibnja u crkvi am Hof, mostarsko-duvanjski biskup i trajni apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić je na dvije mise podijelio sakrament potvrde 183 krizmanika, izvijestila je HKM Beč.

1 2