Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ivanovci

U Ivanovcima održana adventska duhovna obnova

Adventska duhovna obnova o temi „Roditeljstvo u svjetlu Joba patnika" održana je na treću nedjelju došašća, 11. prosinca u prostorijama Svetišta Majke Triput Divne u Ivanovcima, filijali župe Snježne Gospe Harkanovci, u organizaciji domaćeg župnika Roberta Almašija.

Kateheza u prirodi 2022.

Od 3. do 5. lipnja učenici osmih razreda iz OŠ Augusta Šenoe iz Gundinaca sudjelovali su na drugom po redu ovogodišnjem kampu za mlade pod nazivom Kateheza u prirodi 2022. u organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije održanom.

Kamp za osmaše „Pozdrav iz Zavičaja!“

Umjesto kampa za djecu i mlade, koji se proteklih godina održavao u župnom dvorištu Župe sv. Mateja apostola i evanđelista u Bizovcu, koji je ove godine otkazan zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, u obližnjim Ivanovcima je od 18. do 20. lipnja održan Kamp osmaša OŠ Bratoljuba Klaića iz Bizovca.

Posveta kapele Majke triput divne u ivanovačkom svetištu

Na spomendan BDM Žalosne, na dan 50. obljetnice preminuća utemeljitelja sluge Božjega o. Josepha Kentenicha, 15. rujna đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić u zajedništvu s domaćim ivanovačkim sinom, umirovljenim nadbiskupom Marinom Srakićem, posvetio je kapelu Majke triput divne, Kraljice i Pobjednice Schönstattske u II. hrvatskom schönstattskom svetištu u Ivanovcima, filijali župe Harkanovci.