Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katehetski-ured

U Zadru održan radni susret predstojnika katehetskih ureda i voditelja županijskih stručnih vijeća

Radni sastanak predstojnika biskupijskih katehetskih ureda i voditelja županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja pet južnih biskupija te više savjetnice za Vjeronauk splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje održan je u subotu 16. rujna 2023. u Salonu Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ u Zadru, na poziv predstojnika Katehetskog ureda Zadarske nadbiskupije mr. sc. don Gašpara Dodića.

Vjeroučitelji i njegovanje sakralne i kulturne baštine Slavonije

Vjeroučitelji osnovnih i srednjih škola na području Đakovačko-osječke metropolije tijekom lipnja pa do kraja prvoga tjedna u srpnju imali su priliku biti na 11 različitih destinacija, pohađajući treće Županijsko stručno vijeće izvan učionice, a ukupno broje 13 vijeća.

Smotra vjeronaučnog stvaralaštva „Vjedra“ 2023.

Smotra vjeronaučnog stvaralaštva „Vjedra“ održala se 16. i 17. svibnja 2023. u Nadbiskupskom Vikarijatu u Osijeku te je okupila oko 400 učenica i učenika iz 29 osnovnih i 9 srednjih škola s područja Đakovačko-osječke nadbiskupije, kao i korisnike Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark, Centra za autizam iz Osijeka i OŠ „Milan Amruš“ iz Slavonskog Broda.

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Katehetski ured Dubrovačke biskupije u suradnji s odgojiteljicama u vjeri Dječjeg vrtića „Mala kuća“ organizirao je u petak 13. siječnja i subotu 14. siječnja međubiskupijski stručni skup pod nazivom „Riječ i glazba u službi djeteta“. Prvi dan susreta u odvijao se u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku, a drugi dan u lapadskoj župi sv. Mihajla.

1 2 3